cum parcurgi pasii inregistrarii

cum finalizezi inregistrarea

        In ceea ce priveste anumite tipuri de prelucrare a datelor cu caracter personal, legislatia, care este in vigoare, necesita consimtamantul persoanelor vizate. In acest sens, bifand casetele de mai jos, declarati ca sunteti de acord cu aceste tipuri de activitati de prelucrare a datelor. Consimtamantul tau poate fi retras oricand prin accesand profilul tau din Meniu debifand caseta de consimtamant sau folosind optiunea de dezabonare din fiecare email .

        Pentru mai multe informatii in legatura cu prelucrarea datelor, va rog vizitati pagina noastra Confidentialitate.


Sunt de acord si continui
Termenii si conditiile
Termeni și Condiții de utilizare ale platformei heyadoo.com

Platforma heyadoo.com se află în administrarea și uzul S.C. Heyadoo Global Services S.R.L., cu sediul în România, București, Str. Traian Popovici nr. 130, bl. B4, sc. A, et. 5, ap. 25, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1402/2018, CUI 38788470.

Prezenta declarație a fost redactată în limba română. În cazul în care apar contradicții între versiunea în limba română și orice versiune tradusă în limba engleză sau în altă limbă, versiunea în limba română are prioritate.

Data actualizării: 05.04.2021

Declarația de drepturi și obligații

Această Declarație de drepturi și obligații („Declarația” sau „Termenii”) derivă din principiile pe care noi, creatorii Platformei Heyadoo („Heyadoo”/„Platforma”), le avem și pe care le cerem tuturor celor care ni se alătură, aceasta incluzând condițiile de utilizare a serviciilor noastre, care guvernează relația noastră cu utilizatorii și cu alte entități care interacționează cu Heyadoo, dar și mărcile, produsele și serviciile Heyadoo, pe care le numim în continuare „Servicii”.

Utilizând sau accesând Serviciile Heyadoo, vă exprimați acordul în legătură cu prezenta Declarație, care se va actualiza pe măsură ce situațiile apărute în practică o vor impune, și/sau schimbările de legislație vor aduce modificări semnificative ce vor trebui implementate până la un anumit termen.

Acord

Odată cu citirea și acceptarea Termenilor și Condițiilor platformei heyadoo.com, declarați că sunteți de acord ca utilizatorul recomandant (social-refferer-ul dvs), care este numit tehnic și "connector1", să vă vadă adresa de email cu care v-ați creat contul în heyadoo și totodată detaliile de contact pe care le veți completa la Cont/Setări/Date personale.  

Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, declarați la fel că ați luat la cunoștință că există în Cont/Setări/ Opțiuni GDPR opțiunea de a bloca această vizibilitate prin simpla bifare a funcției "datele mele nu mai sunt vizibile".  

1.Confidențialitatea

Confidențialitatea este foarte importantă pentru noi. Am conceput Politica de confidențialitate pentru a vă aduce la cunoștință modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră pe platforma Heyadoo.

În cazul în care vă veți înregistra prin contul de Facebook sau Google, vă veți conforma și alinia automat la politicile de confidențialitate ale acestor platforme.

Pentru distribuirea de informații către alte persoane, dar și pentru a vă informa cu privire la modul în care se colectează și utilizează conținutul și datele dumneavoastră, vă încurajăm să citiți Politica de confidențialitate a platformei noastre și să o folosiți pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză.  La fel, vă încurajăm să citiți și politicile oferite de site-ul prin care vă înregistrați/ autentificați sau pe care distribuiți conținutul de pe platforma noastră. (de exemplu facebook)

2.Distribuirea conținutului și a informațiilor dvs.

Conținutul și informațiile pe care le publicați pe platforma Heyadoo vă aparțin și sunteți pe deplin răspunzători de acestea și de consecințele ce pot apărea.  În plus:

1. În cazul conținutului care intră sub incidența drepturilor de proprietate intelectuală, cum ar fi fotografiile și clipurile video (conținut IP), ne oferiți în mod specific următoarea permisiune: ne acordați o licență globală neexclusivă, transferabilă, sub-licențiabilă, cu drept de reproducere liberă, pentru utilizarea oricărui conținut ce reprezintă Proprietate Intelectuală pe care îl postați pe Heyadoo sau în legătură cu Heyadoo (Licență PI). Această Licență PI expiră când ștergeți conținutul PI sau contul, cu excepția situației în care acest conținut a fost distribuit pentru alte persoane, iar acestea nu l-au șters.

2. Când vă ștergeți conținutul PI, acesta este șters definitiv într-un mod asemănător cu golirea coșului de reciclare de la windows de pe un calculator.

3. Când publicați conținut sau informații în zona comercială(de anunțuri) și în zona de socializare (de postări), gestionate din pagina personală Heyadoo sau atunci când construiți website-ul oferit de Heyadoo, permiteți tuturor, inclusiv celor care nu au un cont Heyadoo, să acceseze şi să utilizeze acele informaţii, precum şi să le asocieze cu dumneavoastră (numele și fotografia de profil).

4. Orice feedback sau sugestie pe care ne-o oferiți cu privire la funcționalitatea Heyadoo se va face în mod voluntar, fără o contraprestație din partea Heyadoo,cu excepția raportărilor de conținut inadecvat sau incorect (de unde, în cazul in care raportarea are sens, obtineţi banii oferiţi moderatorului). Acestea vor fi folosite în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre și adaptării lor la nevoile dumneavoastră.

3. Securitatea

Prin sistemul nostru, facem tot posibilul să menținem siguranța pe Heyadoo, dar nu o putem garanta. Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru asta, iar acest lucru presupune următoarele angajamente din partea dvs.:

1. Nu veți posta anunțuri comerciale neautorizate (cum ar fi mesaje spam).

2. Nu veți colecta conținut sau informații ale utilizatorilor folosind mijloace automatizate și nu veți accesa Heyadoo în niciun alt mod folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboții, bugs sau site-urile de tip scraper), fără acordul nostru expres în scris.

3. Nu veți desfășura activități ilegale de tipul schemelor piramidale, doar ceea ce permite în mod explicit platforma.

4. Nu veți încărca viruși sau alte componente de cod rău-intenționate.

5. Nu veți solicita informații de conectare și nu veți accesa conturi care aparțin altor persoane.

6. Nu veți agresa, nu veți intimida și nu veți hărțui niciun utilizator.

7. Nu veți posta conținut care: reprezintă limbaj care incită la ură, este amenințător sau pornografic; incită la acte de violență sau conține nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat.

8. Nu veți dezvolta și nu veți utiliza aplicații terțe care conțin materiale despre consumul de alcool, întâlniri sau alte materiale pentru adulți (inclusiv reclame) fără restricțiile de vârstă adecvate.

9. Nu veți utiliza Heyadoo pentru acțiuni ilegale, înșelătoare, rău-intenționate sau discriminatorii.

10. Nu veți întreprinde nicio acțiune care ar putea dezactiva, supraîncărca sau afecta funcționarea corespunzătoare a Heyadoo sau interfața Heyadoo, cum ar fi atacurile de refuz al serviciului sau amestecul în redarea paginilor sau a altor funcționalități Heyadoo.

11. Nu veți facilita și nu veți încuraja încălcarea prezentei Declarații sau a politicilor noastre.

4.Înregistrarea și securitatea contului

Utilizatorii Heyadoo, indiferent de modalitatea de înregistrare, oferă numele și informațiile lor reale. Iată câteva angajamente pe care le luați față de noi în ceea ce privește înregistrarea și menținerea securității contului dvs.:

1. Nu veți utiliza Heyadoo dacă aveți sub 16 ani.

2. Nu veți oferi nimănui parola și mai ales accesul la email-ul care stă în spatele contului creat, nu veți lăsa pe nimeni altcineva să vă acceseze contul și nu veți întreprinde nicio altă acțiune care ar putea periclita securitatea contului dvs..

3. Dacă selectați un nume de utilizator sau un identificator similar pentru contul sau pentru Pagina dvs., ne rezervăm dreptul de a șterge sau de a revendica pagina sau contul, în cazul în care considerăm că această măsură se impune (de exemplu, în situația în care deținătorul unei mărci comerciale reclamă un nume de utilizator care nu este strâns legat de numele real al persoanei respective).

5.Protejarea drepturilor celorlalte persoane

Respectăm drepturile celorlalte persoane și ne așteptăm ca și dvs. să faceți la fel. În acest sens vă asumați următoarele:

1. Nu veți posta conținut și nu veți întreprinde nicio acțiune pe Heyadoo care să încalce drepturile altor persoane sau să încalce în orice alt mod legea.

2. Putem șterge orice conținut și orice informații pe care le postați pe Heyadoo, în cazul în care considerăm că acestea încalcă prezenta Declarație sau politicile noastre.

3. Putem șterge conținutul dvs. pentru încălcarea drepturilor de autor ale unei terțe persoane, caz în care nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate.

4. Dacă încălcați în mod repetat drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, vă vom dezactiva contul, dacă va fi necesar.

5. Nu veți folosi drepturile noastre de autor sau mărcile comerciale sau orice alte mărci asemănătoare care pot induce în eroare, cu excepția situației în care este permis în mod expres prin acord în scris.

6. În cazul în care colectați informații de la utilizatori: veți obține acordul acestora, veți explica în mod clar că dvs. (și nu Heyadoo) colectați informațiile acestora și veți publica o politică de confidențialitate care explică ce informații colectați și cum le veți utiliza.

7. Nu veți publica pe Heyadoo documente de identificare sau alte informații financiare sensibile ale altor persoane.

6.Telefoanele mobile și alte dispozitive

1. În prezent, serviciile noastre de conectare mobilă sunt gratuite, dar  rețineți că se aplică în continuare tarifele și taxele standard ale operatorului dvs. de telefonie mobilă, cum ar fi cele pentru SMS-uri sau pentru traficul de date.

2. Vă oferiți consimțământul și oferiți toate drepturile necesare pentru a permite utilizatorilor să sincronizeze (inclusiv prin intermediul unei aplicaţii) dispozitivele lor cu orice informații care le sunt vizibile pe Heyadoo.

7.Serviciile

Heyadoo oferă în primă fază un mediu online ca ACASĂ, firesc, încărcat de valoare și umanitate, în care utilizatorii se bucură unii de alții, se descoperă ca oameni și ajung să se aprecieze la adevărata lor valoare. 

I. Heyadoo furnizează totodată, servicii originale de publicitate și promovare la nivel global pentru membri, pe o platformă unde ei publică conținut propriu (în formă de anunțuri, website portofoliu) în conformitate cu prezenta declarație.

- La crearea și setarea unui anunț, se fixează preț, detalii, poze, video, date de contact, categorii, atribute și informații extra prin care se câștiga prezența în piețe speciale (dacă acceptă plăți în criptomonede, tip barter sau nu, dacă sunt valabile doar pe un anumit interval de timp, dacă reprezintă oferte cu discount ale membrilor parteneri sau dacă pot reprezenta o soluție pentru cadou). 

Se poate porni chiar și un quiz/anunț care poate fi folosit în foarte multe scopuri: cercetare/sondaj de piață, ca instrument prin care te asiguri că mesajul tău este vizualizat, ca verificare asupra informațiilor furnizate în anunț, ca și un întreg quest pe care un utilizator trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la recompensa setată!  

Orice anunț necesită un spațiu de reclamă în pagina "Anunțuri" și beneficiază de un sistem de management al conținutului (editare, vizualizare, publicare, reînnoire, targetare, promovare, duplicare).

Oricare abonament, gratis sau plătit, permite publicarea anunțurilor în spațiile de anunțuri inițiale și extra(conform abonament). Fiecare publicare de anunț costă 1 EUR. Fiecare spatiu extra de anunturi costa 0.5 EUR. Astfel, ne asigurăm că vom beneficia împreună mereu de un mediu special, frumos și fără zgomotul anunțurilor nedorite.

Totodată, fiecare anunț nepromovat are termen de expirare de maxim 30 de zile. Anunțul poate fi reînnoit de câte ori se dorește asta, consumându-se o nouă publicare de 1 EUR. 

Avantajul principal este oferit de numărul de cuvinte cheie permis, prin care proprietarii de anunțuri vor căpăta o vizibilitate mult mai mare la anunțurile cu multe cuvinte cheie permise. 

Abonamentul Heyadoo-er(gratis), care este atribuit fiecărui user nou, are un număr inițial de spații de anunțuri simultan și limita minimă pentru cuvinte cheie.(20 spații, 30 caractere pentru cuvintele cheie)

Abonamentul plătit in valoare de 50 EUR/an, (Heyadoo-er Pro), are un număr inițial de spații de anunțuri simultan și urmatoarele limite pentru cuvinte cheie: 25 spații, 40 caractere pentru cuvintele cheie.

Abonamentul plătit in valoare de 100 EUR/an, (Heyadoo-er Premium), are un număr inițial de spații de anunțuri simultan și limita maximă pentru cuvinte cheie.(35 spații, 50 caractere pentru cuvintele cheie)

În momentul în care toate spațiile incluse inițial în abonamente sunt epuizate, utilizatorii au butoane speciale să achiziționeze câte spații de anunțuri vor, cumpărând cu cardul sau cu banii din portofelul electronic. 

La crearea și setarea unei postări, se fixează tipul postării, poză, detalii text, clip video (Youtube, Facebook, Instagram) și mai mult de atât, fiecare postare poate fi atașată unui anunț în funcție de strategia aleasă.

Oricare abonament, gratis sau plătit, permite publicarea postărilor in zona de socializare. Fiecare postare costă 1 HYA (moneda platformei). În funcție de abonamentul ales, utilizatorii pot avea un număr mai mare sau mai mic pentru caracterele textului din postări după cum urmează: 

Abonamentul Heyadoo-er (gratis), care este atribuit fiecărui user nou, are 2000 de caractere pentru textul fiecarei postări.

Abonamentul Heyadoo-er Pro(50 EUR/an) are 2500 de caractere pentru textul fiecarei postări.

Abonamentul Heyadoo-er Premium (100 EUR/an) are 3000 de caractere pentru textul fiecarei postări.

Pentru a putea cumpăra publicări la anunțuri sau postări, utilizatorii ajung la numărul dorit utilizând butoanele de cumpărare care apar atunci când limitele sunt atinse.

La personalizarea și setarea website-ului portofoliu (abonamentul Heyadoo-er nu beneficiază), se aleg între 1-3 poze pentru slider, un text gen header, un logo reprezentativ, un text de descriere gen „Despre noi”, între 1-3 videouri, zonă de contact și anunțurile și postările preferate drept „Serviciile noastre”, respectiv „Ultimele noutăți”.   

II. Heyadoo operează în paralel, o platformă de tip marketplace, unde orice membru Heyadoo-er Pro sau Premium, își poate vinde produsele, primind toată susținerea și asistența pentru digitalizarea și creșterea vânzărilor și unde orice Heyadoo-er cumpără inteligent și obține un maxim de avantaje (discount pe loc + HYA prin sistem, care au un regim de creștere sigură)  

III. Heyadoo furnizează și servicii de conectare globală într-o rețea comercială online și offline (POS comerciant) prin intermediul unui instrument de plată provenit de la parteneri, cardul prepaid prin care, orice Heyadoo-er cumpără inteligent și obține un maxim de avantaje (discount pe loc, cashback + HYA prin sistem, care au un regim de creștere sigură)  

 

IV. Heyadoo oferă membrilor un mediu de conștientizare masivă, educație și evoluție pe toate planurile. Oferim servicii pe diferite segmente dorite sau full-options pentru consultanță, asistență și realizare a obiectivelor membrilor noștri. 

 

8.Contractul cu utilizatorul:

Contractul de promovare încheiat între Heyadoo și utilizatori este valabil pe durata valabilității tipului de membership respectiv. Dacă reînnoiește membership la expirare, contractul se reînnoiește în mod corespunzător, la fel și opțiunile aferente.  

Obiectul contractului îl reprezintă promovarea mediului uman de socializare, a serviciilor si al lifestyle-ului Heyadoo prin distribuire de conținut prezent pe platformă (propriu sau nu), invitații pe platformă și/sau distribuirea link-ului special personal, prin care utilizatorul își poate mări comunitatea(rețeaua), oriunde și prin orice mijloace legale dorește.

În temeiul calității sale de utilizator, acesta nu este obligat să desfășoare activități de promovare (prin distribuire conținut, link sau invitații de înregistrare pe platformă), însă dacă el le desfășoară și în baza lor atrage noi oameni care aleg sa plătească abonament, cursuri sau alte servicii, el primește și comision de tip 1.

Cuantumul comisioanelor este detaliat la art. 9 din prezenta declarație.

Pentru încasarea comisionului, utilizatorul este obligat sa descarce aplicatia de portofel și plăti electronice și totodată, să comande cardul partenerilor Heyadoo și să furnizeze în aplicație o poză de buletin a originalului și o poză selfie. Pentru limite superioare de alimentare, respectiv tranzactionare se va solicita și o factură de utilități sau un extras de cont bancar din perioada anterior apropiata pentru a trece de procedura „Cunoaște-ți clientul”. În lipsa informațiilor și a cardului, utilizatorul nu va putea încasa comisionul câștigat.

Prin aplicația portofelului electronic, aceasta procedura se poate face pe loc.

După ce utilizatorul trece procedura de KYC (Cunoaște-ți clientul) cu succes, primește cardul, contul acestuia devine cont „Verificat”. Un cont „Verificat” beneficiază de dreptul de a face și review-uri publice sau de a răspunde la quiz.

Plata comisionului se va face atunci când utilizatorul va dori, însă platforma Heyadoo plătește comisioane doar în multipli de 10 de euro. El poate retrage comisionul imediat cum a acumulat 10 de euro  sau poate aștepta să strângă o sumă mai mare și apoi să-l retragă printr-un alt multiplu de 10 de euro.

*Heyadoo va plăti comisioane doar acelor membri care aduc cu adevărat plus-valoare misiunii și cauzei platformei.

La acest portofel electronic se atașează cardul partenerilor comunității Heyadoo.

Heyadoo se obligă să achite comisionul la termenele și în cuantumul stipulat prin Prezenta, în caz contrar fiind răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor sale.

Utilizatorul este obligat, conform legislației fiscale în vigoare, să depună declarațiile aferente plății impozitului pe venitul obținut din comisioane și să-l plătească, Heyadoo fiind exonerat de această obligație. 

Modul de impozitare:

Conform Cod Fiscal in vigoare, impozitul pe venit se calculează, se declara si se plateste de catre Partener individual prin aplicarea cotei de 10% asupra venitului brut, individualizat in Declaratia Unica ce se depune la sediul ANAF de pe raza domiciliului.

Declaratia unică:

Pentru veniturile obtinute in urma colaborarii cu Heyadoo Global Services SRL aveti obligativitatea intocmirii si depunerii Declaratiei unice.

Contribuții individuale de asigurări sociale (CAS):

Contribuția la asigurările sociale se datorează dacă persoana fizică nu este asigurata si realizează venituri în sumă anuală mai mare de 12 x salariul minim brut garantat la plată. Suma minima de plată este în procent de 25% din această bază de calcul. Aveti obligativitatea intocmirii si depunerii Declaratiei unice.

Contribuții individuale de asigurări sociale de sănătate (CASS):

Contribuția la asigurările sociale de sănătate se datorează dacă persoana fizică realizează venituri extrasalariale în sumă anuală mai mare de 12 x salariul minim brut garantat la plată. Suma de plată este în procent de 10% din această bază de calcul. Aveti obligativitatea intocmirii si depunerii Declaratiei unice.

* pentru venituri financiare, este necesar semnarea unui contract de promovare al serviciilor proprii și ale tertilor cu compania 

9.Plățile,încasările,Comisioanele

Tranzacțiile efectuate pe platforma noastră sunt instrumentate de Netopia S.R.L. prin website-ul mobilpay. Pentru orice informații în legatură cu modalitatea de funcționare și efectuarea operațiunilor financiare, va rugăm să accesati site-ul: www.mobilpay.ro

Prin alegerea unui tip de membership (Heyadoo-er gratis, Heyadoo-er, Pro Heyadoo-er Premium), utilizatorul capătă și calitatea de promoter (connector) al Heyadoo, deoarece în baza activității sale pe platformă, el câștigă comision.

Comisioanele utilizatorilor se calculează în euro, pe arborele de social-reffereri(connectori) (50% pe nivelul 1 și 10% pe nivelul 2)  

Comisionul este încasat de acela care recomandă serviciile platformei și ale clubului unui alt user care decide să își facă cont sau să devină Heyadoo-er Pro sau Heyadoo-er Premium. Acest comision este plătit pe 2 niveluri și anume, unul în valoare de 50% din valoarea comisionului platformei care este încasat doar de userul recomandant denumit în terminologia Heyadoo "social refferer" sau "connector1" și unul în valoare de 10% care este încasat de către connectorul1 al social-refferer-ului adus în discuție.  

Tot acest comision de tip 1 mai are o componentă foarte importantă, provenită din Networking 2.0 și Smart-shopping, în valoare de aceleași procente, de 50% si 10%, din procentul de 2.5% aplicat la totalul cumpărăturilor cu cardul prepaid al partenerilor noștri sau aplicat în alte situații cum ar fi de pe site-uri de afilieri, cumpărături în siguranță între membri, cumpărături cu element surpriză sau produse și servicii oferite deja pe platformă cu un preț discountat maxim! 

Este prezent doar pe arborele 1 și se formează doar din useri ce se pot defini ca și "connector1".     

Utilizatorii vor primi comisionul aferent activităților de marketing afiliat după data de 15 a următoarei luni.

Comisioanele sunt plătite doar pentru acei oameni noi care înțeleg, susțin și se implică în misiunea și activitătile clubului. 

 

Produsele si Serviciile care oferă comision de marketing afiliat:

a) Membership-urile: (Heyadoo-er Pro, Premium)  precum și alte produse digitale ale platformei (explicate mai sus)

b) Cardul partenerilor Heyadoo:

Pentru care Heyadoo, ca și afiliat al cardului va primi pentru fiecare recomandare 4 EUR, sumă ce va fi în întregime supusă comisioanelor pentru rețea în procent de 60% (50% și 10%)

c) Produse cumpărate prin marketplace cu discount pe loc prin voucher generat

Utilizatorii Heyadoo, cumpără cu reducere pe loc sau oferă acces la o reducere pe loc, prin aplicarea codurilor voucher generate de ei pentru uz personal sau pentru a atrage alte pesoane în platformă.

Cei care recomandă vor câștiga din sistemul de afiliere 50% și 10% din comisionul revenit platformei și anume: din totalul costului plătit, scădem discount, scădem valoarea efectivă a produsului sau serviciului și apoi se aplică procentele în funcție de comisionul negociat cu acel partener.  

d) Produse cumpărate prin intermediul sistemului de card și al rețelei comerciale:

Utilizatorii Heyadoo, în secțiunea „Oferte club” vor găsi și o plajă globală de oferte speciale și discount-uri dedicată clubului Heyadoo ce poate fi accesată prin utilizarea cardului partenerilor noștri și care activează smart-shopping-ul  care generează discount pe loc și totodată o cantitate de HYA în portofelul propriu. 

Acest tip de beneficiu pentru utilizatori se compune atât din reducerea pe loc, cât și din comisionul aferent total de 60% dintr-o valoare extra aplicabilă sumei cheltuite de 2.5%. 

Surplusul aferent și destinat comisioanelor se împarte după cum urmează: 50% pentru părintele1 care a făcut recomandarea și 10% pentru părintele părintelui1.

e)  Vânzările, Cumpărările de monede Heyacoins pe platformă

Orice user acumulează Heyacoins la început prin înscriere, completare profil, trecere la nivel global cât și conform recompensării săptămanale.

Heyadoo recompensează toți utilizatorii cu Token Heyacoins pentru ca aceștia să fie încurajați să facă și să publice cât mai mult conținut pe platformă, să distribuie și să creeze astfel cât mai multe canale de marketing și vanzări pentru platformă și totodată să folosească platforma pentru găsirea soluțiilor de care au nevoie. 

Oferim astfel un avantaj foarte important și concret partenerilor noștri care își vor vinde produsele și vor oferi un discount dedicat comunitătii. 

Când un user a acumulat minim 50 de HYA în portofelul electronic, acesta va avea activ butonul de „vinde HYA”  la prețul de 10 EUR, care îi va aduce, în momentul în care va veni cumpărătorul, 7.5 EUR direct în portofelul personal.

60% din 2.5 EUR, se vor distribui către lanțul de părinti1(50% si 10%) 

Vanzările de HYA se vor efectua cu prioritate (dacă există posibilitatea) în primul rând în funcție de parintele1 și apoi se face o verificare pentru fiecare din utilizatorii din comunitatea de care aparține fiecare utilizator în formă ascendentă pană la cel mai indepărtat grad de rudenie din cele 20 pe arborele 2. În cazul în care niciunul dintre aceștia nu are la vânzare pachete de HYA, atunci platforma va căuta pe cineva din lista generală de așteptare.  

Utilizatorii au dreptul să aleagă dacă doresc să practice, să lucreze pentru platformă și să efectueze activitățile conforme acumulării de HYA sau dacă doresc să cumpere de la cineva care deja a făcut asta și doar să se folosească de HYA pentru cea mai bună publicitate sau pentru alte servicii din multitudinea de opțiuni.  

Când un user a acumulat sau a încărcat din card minim 10 EUR în portofelul electronic, acesta va avea activ butonul de „cumpără HYA” și va putea achiziționa imediat HYA pe care să le folosească pentru a face vânzări și profit.                     

 

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor platformei și alegerea calității de membru (gratis sau plătit), utilizatorul acceptă și drepturile și obligațiile ce decurg din această calitate. 

Heyacoins sunt tokens oferite de sistemul Heyadoo drept recompensă pentru implicarea în diferite activităti de adăugare conținut, promovare Heyadoo, distribuire în mediile sociale, completarea cât mai aproape de total a fiecărei secțiuni din profilul utilizatorului și multe altele. Modalitatea exactă în care sunt acumulate Heyacoins de către orice utilizator nu este și nu va fi dezvăluită, utilizatorul fiind pus în situația de a o descoperi singur printr-o activitate cât mai constantă și mai completă pe platformă cum este recompensat de AI! 

În urma finalizării cu succes a unei activităti pe platformă, Heyacoins vor fi acumulate în mod automat și vor putea fi utilizate în ziua de luni a săptămânii următoare.

10. Despre anunțuri și alte tipuri de conținut comercial livrat sau îmbunătățit de Heyadoo

Scopul nostru este să afișăm anunțurile utilizatorilor în funcție de comunitatea(reteaua) în care se află pe arborele 2 și/sau cerințele și criteriile de căutare ale celorlalți utilizatori și alt conținut comercial sau sponsorizat cu HYA care este valoros pentru utilizatorii noștri și pentru promotori. Pentru a ne ajuta în acest sens, sunteți de acord cu următoarele:

1. Anunțurile postate pe platformă pot avea ca obiect: produse, servicii, locuri de muncă, case, mașini, excursii, cazări, divertisment, alte vânzări ocazionale de articole noi sau folosite, comenzi, idei de proiecte, criptomonede, inițial coinoffering (ICO), profile de social media, bloguri, reviste, magazine fizice sau online, cluburi, asociații, platforme, aplicații mobile, jocuri, tehnologie, vouchere, dating, network marketing și alte asemenea.

*Heyadoo va analiza fiecare ofertă a membrilor și acolo unde este nevoie de mai multe lămuriri, acestea vor fi cerute. Dacă nu va fi totul clarificat, poate exista și posibilitatea ca acel anunț să fie înlăturat din platformă. 

2. Anunțurile nu pot avea conotații sexuale, descrieri și conținut ce ar putea provoca situații discriminatorii, nu pot fi ofensive și nici nu pot avea ca obiect promovarea partidelor politice sau alte subiecte asemănătoare. Heyadoo își rezervă dreptul de a șterge orice anunț care încalcă condițiile de utilizare sau dispozițiile legale aplicabile.

3. Nu oferim promotorilor conținutul sau informațiile dvs. fără a avea acordul dvs..

4. Înțelegeți și sunteți de acord că este posibil să nu identificăm întotdeauna anunțurile perfect compatibile în funcție de criteriile căutate de dvs.

5. În momentul publicării unui anunț, moderatorii noștri vor verifica conformitatea acestuia cu Termenii și Condițiile platformei. Dacă un anunț nu corespunde condițiilor impuse, el va fi înlăturat de pe platformă. 

 

Pentru mai multe articole ale contractului în care citiți despre prevederi speciale, amendamente, garanții, retragere, încetare, litigii, vă invităm să accesați pagina Termeni si ConditiiSunt de acord si continui

        Pentru a te inregistra pe platforma Heyadoo, trebuie sa declari urmatoarele::Disclaimer

Orice conținut publicați pe website-ul Heyadoo vă aparține în totalitate, iar noi nu ne facem răspunzători de comportamentul dvs. pe platformă.

Conform politicilor platformei Heyadoo sunt strict interzise alegerile de username si publicările de conținut cu un limbaj care incită la ură, este amenințător sau pornografic; incită la acte de violență, conține nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat. De asemenea, sunt interzise publicările care incită la comiterea de fapte contrare legii.

Dacă identificați un astfel de comportament sau o publicare ce contravine Termenilor și condițiilor website-ului, vă rugăm să raportați în cel mai scurt timp.

Publicările necorespunzătoare vor fi șterse, iar utilizatorului îi poate fi restricționat/interzis accesul pe website.

Mai mult de atât, se poate ajunge la probleme serioase cu legea, de natură penală, deoarece Heyadoo militează întotdeauna spre o bună conduită și la respectarea legilor statelor în care este prezentă! Heyadoo este deschisă spre o colaborare cât mai bună cu toate autoritățile statelor respective și promite să raporteze către acestea orice conținut publicat cu grad ridicat de risc ce poate duce la o infracțiune gravă sau la acte de terorism. 

De asemenea, toate informațiile oficiale referitoare la funcționarea platformei și la bonusurile financiare ce pot fi obținute de pe urma utilizării platformei Heyadoo sunt incluse în Termenii și Condițiile site-ului, iar noi nu ne facem răspunzători în niciun fel de alte afirmații false sau incomplete ale membrilor noștri.  

Cu privire la conținutul publicărilor și produsele ce sunt tranzacționate prin intermediul platformei, vă aducem la cunoștință că Heyadoo este terț față de raporturile juridice încheiate astfel și nu poate fi tras la răspundere pentru siguranța tranzacțiilor, publicările utilizatorilor sau orice raport în care nu este implicat în mod direct.

Înainte de a utiliza platforma și de a publica conținut pe aceasta aveti datoria să citiți cu atenție Termenii și condițiile Heyadoo, precum și celelalte informații ce se regăsesc pe site.

Prin continuarea navigării pe site-ul nostru, declarați că ați citit și înțeles Termenii și condițiile.

Mulțumim pentru cooperare!

I agree and continue

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved