COMUNITATEA GLOBALĂ

DE SOCIAL-ADVERTISING


UNDE TE SIMȚI CA ACASĂ!Abonamente Heyadoo
CLUBUL HEYADOO

Heyadoo - marketing prin PUTEREA OAMENILOR 

Ne dorim ca oamenii și afacerile să simtă mereu IUBIREA Heyadoo!

 

Clubul oferă tuturor membrilor soluții optime și originale pentru a fi de succes și fericițiatât din punct de vedere personal cât și antreprenorial.

Reprezintă mediul propice, favorabil unde dezvoltăm continuu o comunitate globală, umanăconstruită pe baza unor valori și principii foarte importante!

 

VALORI

Iubirea, Speranța, Ascultarea, Aprecierea, Recunoștința, Respectul, Responsabilitatea, Integritatea, Viziunea

FOCUS:

Echipa, Familia, Educația, Sănătatea, Consilierea, Asistența, Siguranța, Intimitatea, Performanța, Inovația

 

MISIUNEA: 

de a da un exemplu despre "Cum ar fi și altfel?" și de a îl arăta lumii și în același timp, de a reumaniza oamenii care s-au îndepărtat de la latura emoțională

de a oferi conștientizare și educație în mediul IT și alte zone importante de care toata lumea are nevoie și de a asigura tot sprijinul pentru o creștere sustenabilă pe toate planurile

de a livra tuturor o soluție inovativă, autonomă pentru job-uri de acasă și de a aduce multă valoare și zone de implicare prin centrul de proiecte și de consultanță

de a transmite mesaje de armonie și coabitare între oameni, tehnologie și roboti prin Robohey și moneda prieteniei HYA, pe care sistemul ți-o dăruiește

 

Viziunea și Fenomenul social

Ecosistemul clubului rezolvă și părti din problemele importante pe glob, cum ar fi sărăcia, șomajul din viitor și găsirea rostului în lume pentru persoane cu handicap și fără adăpost!

Tratăm în mod special și problemele emoționale ale oamenilor care suspină după un alt fel de mediu, unul încărcat de apreciere, de valori, iubire și sens, în care să simtă că au ajuns acasă

 

SOCIAL-ADVERTISING? 

Este o soluție de a lucra în echipă pentru marketing relațional și o publicitate afiliată, win-win, creată de noi, prin care membrii te recomandă prietenilor lor, te sprijină în promovare și îți generează capital de imagine și mai ales, vânzări afiliate din care câștigă comisioane

SOCIAL este o cale SMART ca oamenii să vadă mult mai mult decât beneficiile unor produse și servicii. Ei te descoperă așa cum ești, află mai multe despre tine și business și astfel, îți formezi BRANDING PERSONAL, creezi relații și câștigi încrederea lor.

ADVERTISING-ul în platformă este asigurat de comunitate, de companie și de sistemul IT, în sine! NOI îți oferim tot sprijinul și toate instrumentele necesare pentru un marketing și o promovare de succes! 

Oferim și propria piață de anunțuri de tip vânzare-cumpărare, de unde membrii comunității aleg să cumpere cu prioritate și de unde, tot ei fac share peste tot în online și pe canalele de social-media.

Membrii chiar promovează și recomandă direct prietenilor lor, câștigând, simplu, comisioane! 

Obții vizibilitate non-stop și mulți clienți noi, fără costuri suplimentare de timp și efort datorită sistemului afiliat avansat și cât mai automatizat. Oferim și instrumentele optime pentru retenția și fidelizarea clienților.

 

COMUNITATEA și MEDIUL

Așteptăm și inițiem cu mult drag în COMUNITATEA noastră, oameni frumoși cu atitudine, foarte focusați pe a fi de succes și cu valori bine definite.

Ne pasă de tine, de viitor și, la fel, de toți membrii noștri, pe care îi ascultăm și orientăm și cărora, ulterior, le oferim toate soluțiile de care au nevoie prin shared-business-market!

Construim împreuna un MEDIU propice unui schimb de experiențe personale și valori care ajută pe fiecare să fie mai bun în business!

Acceptăm și postăm zilnic doar conținut autentic, viu, antreprenorial, motivațional, educațional, frumos și natural și astfel oferim un MEDIU în care membrii sunt fericiți și se simt ca acasă, la fiecare accesare, indiferent unde sunt.

 

De ce Heyadoo?

Prin sistemul nostru de platforme, oricine primește șansa de a trăi mai inteligent și de a fi de succes!

După înscrierea gratuită, ei pot opta, după caz, să le dezvoltăm întregul business așa cum trebuie, prin consultanții și partenerii noștri, sau să se implice în joburile de acasă din shared-business-market.

Alții pot veni doar ca să fie plătiți cu comisioane pe termen nelimitat pentru vânzări afiliate sau orice recomandare de firmă sau persoană, care intră în parteneriat cu noi! 

Cei care recomandă nu întâmpină nicio dificultate în a explica cu ce ajută Heyadoo firmele sau membrii, deoarece avem oameni specializați cum ar fi asistenți și consultanți care să facă asta în locul lor

Avem o platformă axată pe ideea de vizibilitate și marketing, care te ajută enorm și unde orice persoană își poate crea anunțuri, poate dialoga cu comunitatea și poate avea propriul grup social

Avem și o platformă de tip marketplace, axată pe diverse soluții de vânzare, extrem de flexibilă, în funcție de nevoile fiecărui comerciant. 

Dezvoltăm BRANDING PERSONAL pentru fiecare din directori sau echipa relevantă, formăm un BUSINESS ID al afacerii și sprijiim pe fiecare membru în a atinge performanța, eficiența și eficacitatea în digitalizare, management, leadership, PR, marketing și vânzări.

 

Vezi videourile și dacă împărtășești VALORILE NOASTRE, HAI ȘI TU!

Dacă VALORILE noastre corespund, click pe "Discover more" pentru a înțelege mai bine CULTURA Heyadoo! 


                       

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo

Copyright © 2021 Heyadoo Rights Reserved