Construim cu toți Heyadooerii   LUMEA UMANĂ SMART

guvernată și administrată de UNIUNEA GLOBALĂ HEYADOOMisiunea Heyadoo
DE CE HEYADOO?

Construim "noul Babilon" online al responsabilității sociale față de oamenii și mediul din jurul nostru, inspirându-ne din cultura Ubuntu!

 

CE ESTE?

Heyadoo este o rețea revoluționară de intraprenori empatici și solidari, care construiesc o comunitate și o lume frumoasă smart, acționând descentralizat și autonom! 

Dovedind iubire și generozitate față de cei vulnerabili, cei care aleg să se implice își îmbunătățesc semnificativ viața, construind un viitor mult mai bun, sustenabil și sigur pentru cei dragi!

 

CE FACE?

Ofera un tool online prin care îi putem ajuta cauzele din jurul nostru, aflați în mare nevoie, să primească un job online special în platformă, obținând și noi un profit pentru asta. 

Astfel și acești oameni își pot hrăni familia, plăti facturi și alte obligații, își pot trimite mai departe copiii la școală, cumpăra medicamente sau rezolva alte probleme!

 

PLATFORMA MARKETING UMANITARA 2.0:

Comunitatea se bucură atât de un multi-blog social în care se transmit informații valoroase cât și de un marketplace pentru anunțuri și un comerț de încredere între membri.

Însă nimeni din platformă nu poate avea conținutul vizibil până nu își alege mai întâi cauza către care să plătească un suport financiar sau dacă e un business, jobul online!

Sistemul oferă businessurilor și brandurilor cu anunțuri și postări afișate accesul către un public valoros, un nou canal de creștere a vânzărilor și oferă simultan tuturor clienților acestora una din cele mai frumoase experiențe umane! 

Aceste bune practici și implicări sociale transformă Heyadoo într-o platformă umanitară unică în lume de marketing social cauzal, în care antreprenorii viitorului adoptă o bucățică de lume de care să aibă grijă și pe care să o repare!

Transformăm astfel marketingul clasic, aproape absurd în aparență într-unul cu sens, în care produsele, serviciile și ofertele businessurilor și brandurilor sunt preferate, alese și recomandate de o comunitate partener, cu minim de costuri!

 

IMPLICAREA TA:

Cunoști persoane apropiate care trebuie ajutate și ar putea face obiectul cauzelor noastre?

Dorești să te implici și să contribui financiar și tu la misiunea noastră deoarece iubești să ajuți și să faci bine oamenilor?

Vrei să fii și tu un Intraprenor care creează conexiuni umanitare între contributori, businessuri, branduri și cauze, astfel dăruind fericire în jur, obținând și un profit lunar?

Atunci te așteptăm să te implici în Comunitatea Heyadoo!


                       

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo

Copyright © 2022 Heyadoo Rights Reserved